Kategorier
Tatuering

Gör din unika tatuering i Stockholm

Många skaffar tatueringar idag. Det är ett fint sätt att skapa konst på kroppen. Med rätt tatuerare får man en tatuering som är riktigt bra gjord i Stockholm.

Tatueringar har en väldigt intressant historia som sträcker sig hela 5000 år tillbaka. I olika delar av världen, inom olika stammar och så vidare, har tatueringar haft olika betydelser. Det har betytt status och rikedom, men även kriminalitet och utstötthet. Förr gjordes de med hjälp av stickor, bennålar, växter och liknande, men idag har vi betydligt säkrare alternativ.

Tatueringar idag har inte alls den betydelse som de hade förr i tiden. Idag har väldigt många tatueringar bara för att det är fint. Tatueringar ger en möjlighet att skapa något unikt och vackert på sin kropp. Det kan vara ett mönster man tycker om, men det kan även föreställa något personligt som ett husdjur, handavtryck eller liknande. Bara fantasin sätter gränser för vad man kan göra.

Att tänka på inför tatuering

Många oroar sig inför den smärtan som kommer när de gör en tatuering i Stockholm. Det gör ont att tatuera sig, inte så konstigt. Hur ont det gör är väldigt individuellt och det beror även på var den ska göras. Är det första tatueringen, så prata med tatueraren så hen tar det väldigt försiktigt. Just att välja en duktig tatuerare är också väldigt viktigt av många olika skäl.

Ju mjukare hand de har, och om de inte sätter nålen så djupt, desto mindre ont gör det. Det är också viktigt att välja en duktig tatuerare som har ett bra hygientänk. När man blir tatuerad så ska de alltid använda en ny nål och tatuerarna ska vara noggranna med att tvätta sig. Har du en idé om en tatuering, men ingen skiss? Oroa dig inte, tatueraren skissar upp den åt dig när det är dags.